antprofitools.cz/rems
REMS akcia

REMS Akku-Press 22V ACC Connected akumulátorový radiální lis

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte pro získání slevy
  • Doprava nad 5 000Kč zdarma
  • Záruční a pozáruční servis
  • Odborné poradenství
Potřebujete poradit? +420 601 222 558

REMS Akku-Press 22V ACC Connected akumulátorový radiální lis

REMS Akku-Press 22V ACC Connected – univerzální do Ø 110 mm. S funkcionalitou Connected prostřednictvím bezdrátového standardu Wi-Fi as OLED displejem.

Volitelný pracovní režim ACC. Monitorování lisovacího tlaku. Antivibrační systém. Automatické zajišťování lisovacích kleští.Elektricky kontrolovaná pozice zavření čepu na přidržování kleští. Bezpečné lisování během několika vteřin. Nahrávání hlasu s rozpoznáváním řeči. Vytváření protokolů s texty a obrázky. Geografická lokalizace míst lisování. Akumulátor Li-Ion 21,6 V, 2,5 Ah, pro cca 210 lisování Viega Profipress DN 15 na jedno nabití akumulátoru*.


Nahrávání hlasu s rozpoznáváním řeči

Ke každému lisování lze pořídit hlasovou nahrávku. Pomocí funkce „Speech-toText“ (rozpoznávání řeči) je možné převést hlasovou nahrávku do editovatelného textu.


REMS Akku-Press 22V ACC Connected Basic-Pack

Akumulátorový radiálny lis 32 kN s funkcionalitou Connected prostredníctvom bezdrôtového štandardu Wi-Fi a s OLED displejom, na vytváranie lisovaných spojovØ10–108(110)mm, Ø ⅜ – 4". Na pohon REMS lisovacích klieští/lisovacích krúžkov a vhodných lisovacích klieští/lisovacích krúžkov od iných výrobcov. Otočné uchytenie lisovacíchklieští s automatickým zaisťovaním. Elektricky kontrolovaná pozícia zatvorenia čapu napridržiavanie klieští. Elektrohydraulický pohon so silným, bezuhlíkovým bezúdržbovýmakumulátorovým motorom 21,6 V, 400 W, odolnou planétovou prevodovkou, excentrickýmpiestovým čerpadlom a kompaktným vysokovýkonným hydraulickým systémom. Antivibračný systém, bezpečnostný spínač. LED-diódové pracovné svetlá. Lítiovo-iónový akumulátor 21,6 V, 2,5 Ah, rýchlonabíjačka 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, 90 W.

REMS Akku-Press 22V ACC Connected

Monitorování lisovacího tlaku

Během procesu lisování se permanentně monitoruje lisovací tlak. Diagram tlaku a času lisování lze zobrazit přímo na OLED displeji.



REMS Akku-Press 22V ACC Connected

Hodnocení lisování

Pokud byl přítlak v rámci specifikace, zobrazí se na displeji OLED "usmívající se smajlík".

REMS Akku-Press 22V ACC Connected

Protokoly s logem vaší společnosti

Všechna naměřená data/údaje o lisování se zaznamenávají do protokolu. Prostřednictvím servisního portálu REMS může uživatel k těmto údajům přistupovat, nahrávat obrázky týkající se lisování a vytvářet protokoly s texty a obrázky.



REMS Akku-Press 22V ACC Connected

Geografická lokalizace

Automatická detekce lisovacích míst a vizualizace na mapě.



alternativa ridgid

REMS stroje a nářadí na opracování trubek / ant PROFITOOLS s.r.o.

Pracovali jste s tímto produktem? Najděte si chvilku a zanechte nám recenzi. Recenze vám pomáhají při výběru produktu a zlepšení našich služeb.

Poznámka: HTML tagy budou ignorovány!
    Nejhorší           Nejlepší
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In