antprofitools.cz/rems
REMS akcia

REMS Multi-Push S SET

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte pro získání slevy
  • Doprava nad 5 000Kč zdarma
  • Záruční a pozáruční servis
  • Odborné poradenství
Potřebujete poradit? +420 601 222 558

REMS Multi-Push S SET

Výkonná, kompaktní, elektronická proplachovací jednotka s bezolejovým kompresorem. K proplachování vodou nebo směsí vody a vzduchu, dezinfikování, čištění, konzervování systémů potrubních vedení, jako pneumatické čerpadlo k řízenému plnění nádob všeho druhu stlačeným vzduchem a k provozu pneumatického nářadí. 

  • Proplachování a odkalování.
  • Tlak vody v potrubní síti p ≤ 1 MPa/10 bar/145 psi
  • Průměr potrubní instalace ≤ DN 50, 2"
  • Dezinfikování instalací pitné vody
  • Čištění a konzervování radiátorů a plošných topných systémů
  • Teplota vody 5 – 35°C
  • Průtok vody ≤ 5 m3/h
  • Provoz pneumatického nářadí
  • Provozní tlak p ≤ 0,8 MPa/8 bar/116 psi
  • Sací výkon ≤ 230 Nl/min

REMS Multi-Push S – proplachování vodou nebo směsí vody a vzduchu. Jednoduché přepínání přívodu vzduchu během procesu proplachování při odkalování. Permanentní sledování procesu. Protokolování. USB-rozhraní.

Univerzální použití
Jen jeden přístroj k proplachování vodou nebo směsí vody a vzduchu, dezinfi kování, čištění, konzervování systémů potrubních vedení, např. k odkalování, čištění a konzervování radiátorů a plošných topných systémů, proplachování a dezinfi kování rozvodů pitné vody podle EN 806-4:2010, a k provozu pneumatického nářadí na stlačený vzduch.

Konstrukce
Výkonná, kompaktní, elektronická proplachovací jednotka s bezolejovým kompresorem. Skladná, dobře přenosná, jen 32 kg. Měřící a regulační zařízení pro automatický průběh proplachovacích programů až po dokumentaci výsledků. Bezpečnostní zařízení k zabránění znečištění potrubní rozvodné sítě v důsledku zpětného protékání. Přetlakový ventil k omezení tlaku. Filtr kondenzátu a pevných částic 5 µm. Velkoryse dimenzovaný ocelový trubkový rám jako zásobník stlačeného vzduchu. Dvě praktické rukojeti k snadnému přenášení. Prostorově úsporná, sklápěcí rukojeť k snadnému pojíždění. Pojízdná ocelová trubková konstrukce s 2 pogumovanými pojezdovými kolečky pro snadnou přepravu a s 2 patkami pro zajištění stabilního ustavení. Připojovací vedení s integrovaným ochranným vypínačem (PRCD). Uzávěry vstupů a výstupů REMS Multi-Push S, s ochranou proti ztrátě, k zabránění znečištění během přepravy a skladování.

Kompresor
Osvědčený pístový kompresor s klikovým pohonem, bezúdržbový, s kondenzátorovým motorem 230 V, 1500 W. Manometr k zobrazování tlaku v zásobníku stlačeného vzduchu. Tlačítko nouzového zastavení.

Hadice
Průhledná sací-/tlaková Ø 1", s tkaninovou vložkou, 1,5 m dlouhá, s hadicovými šroubeními 1", s uzávěry, k proplachování, dezinfi kování, čištění, konzervování. Uzávěry vstupů a výstupů hadic, s ochranou proti ztrátě, k zabránění znečištění během přepravy a skladování. Spojovací hadice kompresor/přípojky vody, 0,6 m dlouhá, s rychlospojkou DN 7,2 a hadicovým šroubením 1", oboustrannou vsuvkou 1", k vyfukování zbytků vody z REMS Multi-Push S a sacích-/tlakových hadic po skončení práce.

Vstupní a řídicí jednotka
Jednoduché ovládání při odkalování prostřednictvím tlačítek k přepínání přívodu vzduchu během procesu proplachování. Nabídkou vedené zadávání a nabídkou vedené řízení při proplachování rozvodů pitné vody podle EN 806-4:2010 s možností změny hodnot přednastavených z výroby uživatelem pro účely přizpůsobení národním bezpečnostním ustanovením, pravidlům a předpisům právě platným pro dané místo použití zařízení. Výběr formátu pro datum a čas a výběr různých měrných jednotek. Vstupní a řídicí jednotka s 3" displejem s moderní technologií LCD, uhlopříčka displej 76 mm, 128 ×  64 obrazových bodů. Soustavné sledování procesu během vykonávání programů. Konektor USB pro zásuvnou paměť USB nebo tiskárnu. Vždy nejnovější verze softwaru pro vstupní a řídicí jednotku je k dispozici prostřednictvím zásuvné paměti USB ke stažení na adrese www.rems.de → Downloads → Software.

REMS stroje a nářadí na opracování trubek / ant PROFITOOLS s.r.o.

Pracovali jste s tímto produktem? Najděte si chvilku a zanechte nám recenzi. Recenze vám pomáhají při výběru produktu a zlepšení našich služeb.

Poznámka: HTML tagy budou ignorovány!
    Nejhorší           Nejlepší
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In