antprofitools.cz/rems
REMS akcia

REMS ROS P 26/SW 35 Nůžky na trubky

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte pro získání slevy
  • Doprava nad 5 000Kč zdarma
  • Záruční a pozáruční servis
  • Odborné poradenství
Potřebujete poradit? +420 601 222 558

REMS ROS P 26/SW 35 Nůžky na trubky

Kvalitní pevné nůžky s integrovaným řezákem na ochranné vlnovcové trubky, na čisté a rychlé dělení trubek. Design uzpůsobený pro ovládání jednou rukou.

P plastové trubky, vrstvené trubky do Ø 26 mm
SW ochranné vlnovcové trubky z plastu Ø 18-35 mm

Rychlé dělení trubek jedním střihem do Ø 26 mm, s integrovaným řezákem na ochranné vlnovcové trubky z plastu do Ø 35 mm. Kvalitní německý výrobek.Obzvláště pevné provedení z hořčíku. Speciálně nabroušená tvrzená čepel, která je vyměnitelná. Pravoúhlý řez bez otřepů díky oboustranné podpěře trubky a oboustrannému vedení ostří. Na nůžkách jsou 4 v ložiskách uložené protitlačné válce pro snadné otáčení trubky a v ložisku uložena osa pro jednoduché dělení jedním střihem. Zpětný posuv čepele je zatížen pružinou. Ergonomické rukojeti s měkkým uchopením. Pro bezpečný transport možnost zajištění jednou rukou. Beztřískové dělení - v troubě nezůstávají žádné třísky (otřepy). Dělení ochranných vlnovcových trubek je zajištěno díky 4 nástrojem na konci rukojeti. Hloubka řezů řezných nástrojů je ohraničena, což zabraňuje poškození vnitřku trubky. Řezné nástroje jsou otočné vždy o 120 °, pro 3-krát delší životnost.

REMS stroje a nářadí na opracování trubek / ant PROFITOOLS s.r.o.

Pracovali jste s tímto produktem? Najděte si chvilku a zanechte nám recenzi. Recenze vám pomáhají při výběru produktu a zlepšení našich služeb.

Poznámka: HTML tagy budou ignorovány!
    Nejhorší           Nejlepší
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In